Посольство Королівства Норвегія у Києві icon

Посольство Королівства Норвегія у Києві



НазваПосольство Королівства Норвегія у Києві
Дата конвертації10.07.2013
Розмір63.16 Kb.
ТипДокументи
джерело


Посольство Королівства Норвегія у Києві



Має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із заявою


ВІЗА ДЛЯ ПРИВАТНИХ, ТУРИСТИЧНИХ, ДІЛОВИХ ПОЇЗДОК АБО ТРАНЗИТНА ВІЗА


Будь-ласка, зробіть відмітку () навпроти документів, які Ви надали, і поставте свій підпис внизу:


  • Титульний лист” (“Cover letter”) роздрукований з Візового Порталу після реєстрації та призначення часу подачі (booking) + фотокартка паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців.




  • 1. Закордонний паспорт(и)

  • Дійсний щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну/Білорусь. Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”. Копії першої та використаних сторінок.

  • Якщо ви маєте декілька паспортів – копії всіх сторінок

  • Внутрішній паспорт – копії сторінок з відмітками

  • ^ 2. Довідка з місця роботи/навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період його/її закордонної поїздки.

  • 3. Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи подавача заяви:

довідка з банку або  довідка від роботодавця або  довідка про сплату податків або  див. ІІ. – D.




  • Заявники віком до 18 років повинні надати такі документи:

^ Свідоцтво про народження + Копія

Заява батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини із нотаріальним засвідченням підпису (оригінал та копія)

або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + Копія

або свідоцтво про смерть одного із батьків + Копія

або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного Кодексу України + Копія


  • ^ За бажанням – для заявників, які хочуть, щоб їхні інтереси у процесі розгляду заяви представляла довірена особа або інші особи: Доручення. Окрему форму можна отримати у Посольстві.Ця форма не є дорученням для подання документів до Посольства.




  • ^ Зазначте, будь ласка, інші документи, які заявник вважає за потрібне додати до справи:



Будь-ласка, зробіть відмітку (√) навпроти мети Вашої поїздки у Норвегію та тих документів, що Ви надаєте:



  • І. І. Бізнес

  • ІІ. Відвідання родини

ІІІ. Відвідання друга/подруги

  • ІV. Подружжя громадян ЄЕЗ

  • А. Анкета А

  • B. Запрошення (в оригіналі або факсова копія) від норвезької компанії з указанням реєстраційного номеру компанії у Реєстраційному центрі підприємств (Brønnøysund Register Centre) та мети візиту

  • C. Лист від української компанії стосовно мети поїздки і характеру зв’язків з норвезьким партнером

  • D. Підтвердження броні готелю

  • E. Для українських компаній, які невідомі Посольству** чи приватних підприємців

  1. Бізнес-реєстрація+копія

  2. Довідка з банку

  3. Квитанція від української компанії про сплату податку***

  • А. Анкета В

  • B. Анкета D

  • C. Запрошення від члена родини з указанням мети та тривалості візиту*

  • D. Оригінал ”Гарантійної форми для візитів” з печаткою органів державної влади Норвегії

  • Підтвердження доходів запрошуючої особи у мінімальному еквіваленті 8 рівня Норвезької Урядової Схеми Заробітку:  копія останньої квитанції про сплату норвезького податку; копія останніх трьох норвезьких квитанцій про отриману заробітну плату .

  • E. Документи, які підтверджують родинні стосунки***

  • F. Копія сторінок паспорта члена родини, які засвідчують його/її легальне проживання у Норвегії

  • А. Анкета В

  • B. Анкета D

  • C. Запрошення від друга/подруги з указанням мети та тривалості візиту, типу і тривалості стосунків*

  • D. Оригінал ”Гарантійної форми для візитів” з печаткою органів державної влади Норвегії

  • Підтвердження доходів запрошуючої особи у мінімальному еквіваленті 8 рівня Норвезької Урядової Схеми Заробітку:  копія останньої квитанції про сплату норвезького податку; копія останніх трьох норвезьких квитанцій про отриману заробітну плату

  • E. Копія сторінок паспорта друга/подруги із штампами про в’їзд/виїзд з України

  • А. Заява про мету візиту та Анкета D

  • B. Копія свідоцтва про шлюб

  • C. Документ, який засвідчує проживання чоловіка/дружини в Україні / на території ЄЕЗ

  • V. Туризм

  • VІ. Водій вантажних автомобілів

  • VІІ. Моряк

  • VІІІ.

культура /спорт**

  • А. Анкета С

  • B. Підтвердження броні готелю

  • C. Маршрут подорожі


Групові поїздки: будь-ласка, звертайтеся до візового відділу за подальшою інформацією

  • А. Анкета E

  • B. Запрошення (див. пункт B. Бізнес )

  • С. Рекомендаційний лист від компанії (див. пункт С., E. Бізнес )

  • D. Ліцензія компанії на здійснення міжнародних вантажоперевезень***

  • E. Копія ліцензійної картки вантажного автомобіля

  • F. Копія водійських прав***

  • G. Копії CMR відповідно до анкети Е

  • А. Анкета F

  • B. Запрошення (див. пункт B. Бізнес )

  • C. Копія посвідчення моряка

  • D.Копія трудової угоди




А. Анкета G


* Засвідчений оригінал.

** Будь-ласка, звертайтеся до візового відділу за подальшою інформацією.

*** Не обов’язково, якщо протягом останніх 12 місяців подавач мав аналогічну дійсну візу і у даній заяві посилається на ту ж саму запрошуючу сторону і мету поїздки, що й у попередній заяві.


Даним засвідчую, що я особисто подав (ла) цю заяву на візу і що уся надана мною інформація і додаткові документи є дійсними. Я усвідомлюю, що навмисне надання неправдивої інформації або підроблених документів караються згідно законодавства України і Норвегії, і що підроблені документи будуть передані до правоохоронних органів.

Дата: Місце: Підпис:



www.norway.com.ua Відредаговано 2009-08



Схожі:

Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Перелік документів, які мають бути подані разом із заявою на отримання дозволу на проживання за сімейними обставинами
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Перелік документів, які мають бути надані для заяви на отримання дозволу на проживання за сімейними обставинами
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Додаткові документи мають бути надані разом із заявою подавачем особисто. Заявникам настійливо рекомендується зібрати всі необхідні...
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство Королівства Нідерландів в Україні Міжнародний центр перспективних досліджень
Трансформація української освіти в контексті європейської інтеграції: цілісне бачення
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПро затвердження Угоди між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд про співробітництво у сфері оборони Кабінет Міністрів України постановляє
Затвердити Угоду між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд про співробітництво у сфері оборони, підписану 12 жовтня 2012 р...
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconПосольство україни в австралії
Посольство україни у великій соціалістичній народній лівійській арабській джамагирії
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconМексика віза Посольство Мексики в Україні інформує
Посольство Мексики в Україні інформує, що мексиканський Уряд прийняв рішення розширити можливості українським громадянам, які відвідують...
Посольство Королівства Норвегія у Києві iconРозпорядження від 10 вересня 2012 р. №649-р Київ Про підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Таїланд про співробітництво у сфері оборони
Схвалити проект Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Таїланд про співробітництво у сфері оборони
Додайте кнопку на своєму сайті:
Документи


База даних захищена авторським правом ©zno.znaimo.com.ua 2000-2014
При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання відкритою для індексації.
звернутися до адміністрації
Документи