Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії icon

Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії



НазваСписок документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Дата конвертації03.07.2013
Розмір67.6 Kb.
ТипДокументи
джерело

Посольство Королівства Норвегія у Києві

Візовий відділ


СПИСОК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ КОРОТКОТЕРМІНОВОЇ ВІЗИ

(МАКСИМУМ 90 ДНІВ)


ШЕНҐЕНСЬКА ВІЗА ДО НОРВЕГІЇ, ІСЛАНДІЇ


Цей список (2 сторінки) має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із супроводжуючими документами



Прізвище, ім’я:




Вік:




Професія/Освіта:




^ Місце роботи або навчання:




Мета візиту:





Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових документів.)

Будь ласка, зробіть відмітку () навпроти документів, які Ви надали, і поставте підпис внизу:


  • ^ 1. Титульний лист (”Cover letter”), який Ви отримуєте на електронну пошту1 (PDF-додаток) як підтвердження реєстрації Вашої заявки на Візовому Порталі та призначення часу подачі документів

  • ^ 2. Фотокартка паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців

  • 3. Паспорт(и)

Дійсний закордонний паспорт(и) щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну/Білорусь. Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”.

^ Копії паспорту потрібні тільки у випадку, коли Ви хочете забрати паспорт під час розгляду Вашої справи в Посольстві.

Будь-які додаткові або використані паспорти – копії використаних сторінок

Внутрішній паспорт – копії сторінок з відмітками


  • ^ 4. Довідка з місця роботи (для приватних підприємців див. пункт «Бізнес», стор. 2) або навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період його/її закордонної поїздки.




  • ^ 5. Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи заявника. Це може бути один або декілька з нижчезазначених документів:

 Довідка з банку про наявність коштів на рахунку

Або довідка від роботодавця із зазначенням розміру заробітної плати за останні 6 місяців

Або виписка з банківського рахунку про рух коштів

Або витяг (довідка) з карткового рахунку за останні 3 місяці


  • ^ 6. Обов’язковий страховий медичний поліс для подорожей (СМПП) + копія 1-ої сторінки. Інформація про СМПП, період дії та умови, а також перелік зареєстрованих і затверджених страхових компаній з надання страхових медичних полісів для подорожей можна знайти тут Embassy’s web site.




  • Заявники віком до 18 років додатково повинні надати такі документи:

^ Свідоцтво про народження + Копія

 Оригінал та копію нотаріально засвідченої заяви батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини до Норвегії

Або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + Копія

Або свідоцтво про смерть одного із батьків + Копія

Або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного Кодексу України + Копія

  • ^ За бажанням – для заявників, які хочуть, щоб їхні інтереси у процесі розгляду заяви представляла інша особа. : Має бути подане доручення. Окрему форму можна отримати у Посольстві.Ця форма не є дорученням для подання документів до Посольства.

  • ^ Зазначте, будь ласка, інші документи, які заявник вважає за потрібне додати до справи:

___________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________
^

Будь ласка, дайте відповідь на нижчезазначені запитання, якщо вони мають до Вас відношення.

При необхідності, використовуйте окремий аркуш паперу.


^ Для приватних або туристичних поїздок: Для працюючих або студентів: на який період Ви можете бути відсутній(ня) з місця роботи/навчання. Будь ласка, надайте відповідну довідку.




Для непрацюючих: будь ласка, джерело засобів існування




^ Для приватних або туристичних поїздок: Яка орієнтовна вартість подорожі? Яким чином ви оплачуєте витрати, повязані з поїздкою? Будь ласка, надайте документи.




Чи подорожували Ви раніше до Норвегії або в інші країни Шенгенської зони? Якщо так, вкажіть куди і коли, враховуючи останні 3 шенгенські візи.





^ Будь ласка, зробіть відмітку (√) навпроти мети Вашої поїздки у Норвегію та тих документів, що Ви надаєте:

  • ^ I. Відвідання родини

  • II. Туризм

  • III. Відвідання друга/подруги/дівчини/хлопця

  • Підписане запрошення від члена родини*

  • Оригінал ”Гарантійної форми для візитів” з печаткою норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + Копія

  • Документи, які підтверджують родинні стосунки (не обов’язково, якщо заявник подавав ці документи після 2007 року та у даній заяві посилається на ту ж саму запрошуючу сторону і мету поїздки, що й у попередній заяві)

  • Копія сторінок паспорта члена родини, які засвідчують його/її легальне проживання у Норвегії

  • Детальний щоденний маршрут подорожі англійською мовою на окремому аркуші А4, включаючи витрати на подорож та список подорожуючих.

  • Підтвердження броні готелю

  • Підписане запрошення від друга/подруги*

  • Оригінал ”Гарантійної форми для візитів” з норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + Копія

  • Копія сторінок паспорта друга/подруги із штампами про в’їзд/виїзд з України

  • ^ IV. Бізнес

  • V. Культура /Спорт

  • Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія) від норвезької компанії з указанням реєстраційного номеру компанії у Реєстраційному центрі підприємств (Brønnøysund Register Centre) та вказуючи мету візиту та термін перебування.

  • Лист англійською мовою від української компанії стосовно мети поїздки і характеру зв’язків з норвезьким партнером.

  • Для приватних підприємців:

  1. Бізнес-реєстрація+копія

  2. Виписка з банківського рахунку про рух коштів

  3. Квартальний звіт

  • Для моряків:

  1. Копія посвідчення моряк

  2. Копія трудової угоди

  3. Запрошення, що підтверджує необхідність отримання Норвезької шенгенської візи

  • Для водіїв вантажних автомобілів:

  1. Ліцензія компанії на здійснення міжнародних вантажоперевезень + Копія

  2. Копія водійських прав

  • 1. Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія). Запрошення має містити настпуну іноформацію: список учасників, контактна інформація запрошуючої сторони, інформація про мету та тривалість заходу. Мають бути задекларовані видатки запрошуючої сторони.

  • 2. Лист англійською мовою від української сторони (організації, клубу, федерації), що містить таку інформацію:

  1. Список учасників (ПІБ, дата народження, вид діяльності під час поїздки)

  2. Мета та тривалість поїздки.

  3. Видатки української сторони.

  • 3.Для учасників поїздки, які не мають історії подорожей, мають бути надані документи, що підтверджують їхню кваліфікацію.

  • 4. Супроводжуючий персонал (лікарі, масажисти, тренери, асистенти, спонсори) має надати документи, що засвідчує їхню професійну діяльність (трудова книжка, диплом про освіту) та спонсорську діяльність.

* В разі відвідання Ісландії: засвідчений оригінал від Ісландського поручителя/запрошуючої сторони, а також підтвердження його/її доходів. Гарантійна форма у цьому випадку не надається.

^ ПРОХАННЯ НЕ КУПУВАТИ КВИТКИ ДО ТОГО, ЯК ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ.


Даним засвідчую, що я особисто подав (ла) цю заяву на візу і що надана мною інформація і додаткові документи є дійсними. Я усвідомлюю, що навмисне надання неправдивої інформації або підроблених документів караються згідно законодавства України і Норвегії, і що підроблені документи будуть передані до правоохоронних органів.

Дата: Місце: Підпис:


1 В папці ”Отримані” цей електронни лист-підтвердження з’являється з темою ”application receipt”.



www.norway.com.ua Revised 2010-11



Схожі:

Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconСписок документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Цей список (2 сторінки) має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із супроводжуючими документами
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconСписок документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою
Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових...
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconУгорська транзитна віза
При відкритті візи лише дітям або пенсіонерам вартість послуг без консульського збору становить 250 грн
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconВіза до Франції – фотографії
Таблиця з детальними характеристиками фотографій, необхідних для подання документів на візу до Франції
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconАнкета для відкриття шенгенської візи
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconАнкета для відкриття шенгенської візи
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconЗ/п Показники
Кількість святкових днів і днів релігійних свят (число місяця, на яке припадає свято)
Список документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії iconІнформація про навчання і рівень, на який вас зараховано, а також інформація про тривалість навчальної програми
Список документів, що подаються разом із заявою на дозвіл на проживання для студентів
Додайте кнопку на своєму сайті:
Документи


База даних захищена авторським правом ©zno.znaimo.com.ua 2000-2014
При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання відкритою для індексації.
звернутися до адміністрації
Документи