Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою icon

Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою



НазваСписок документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою
Дата конвертації02.07.2013
Розмір59.27 Kb.
ТипДокументи
джерело

Посольство Королівства Норвегія у Києві

Візовий відділ



СПИСОК ДОКУМЕНТІВ N 1 ДЛЯ КОРОТКОТЕРМІНОВОЇ ВІЗИ

(МАКСИМУМ 90 ДНІВ)


ШЕНҐЕНСЬКА ВІЗА ДО НОРВЕГІЇ, ІСЛАНДІЇ


Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових документів.)

Будь ласка, зробіть відмітку () навпроти документів, які Ви надали


  • 1. Титульний лист (”Cover letter”), який Ви отримуєте на електронну пошту1 (PDF-додаток) як підтвердження реєстрації Вашої заявки на Візовому Порталі та призначення часу подачі документів

  • ^ 2. Фотокартка паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців та приклеєнний у правому верхньому кутку титульного листа

  • 3. Паспорт(и)

Дійсний закордонний паспорт(и) щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну/Білорусь/Молдову і не більше 10 років з дати видачі паспорту. Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”. У випадку якщо діти вписані в паспорт-по одній додатковій сторінці на кожну дитину + ксерокопії використаних сторінок

Будь-які додаткові або використані паспорти + ксерокопії використаних сторінок

^ Внутрішній паспорт + ксерокопії сторінок з відмітками для громадян України та ксерокопія національного посвідчення особи для громадян Молдови /


  • ^ 4. Довідка з місця роботи (для приватних підприємців див. пункт «Бізнес», стор. 2) або навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період його/її закордонної поїздки + неофіційний переклад англійською мовою




  • ^ 5. Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи заявника. Це може бути один або декілька з нижчезазначених документів:

 Довідка з банку про наявність коштів на рахунку

Або довідка від роботодавця із зазначенням розміру заробітної плати за останні 6 місяців

Або виписка з банківського рахунку про рух коштів

Або витяг (довідка) з карткового рахунку за останні 3 місяці


  • ^ 6. Обов’язковий страховий медичний поліс для подорожей (СМПП) + ксерокопія 1-ої сторінки. Інформація про СМПП, період дії та умови можна знайти тут Embassy’s web site.




  • ^ 7. Заявники віком до 18 років додатково повинні надати такі документи:

Свідоцтво про народження + ксерокопії

 Оригінал та копію нотаріально засвідченої заяви батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини до Норвегії

Або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + ксерокопії

Або свідоцтво про смерть одного із батьків + ксерокопії

Або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного Кодексу України + ксерокопії

^ За бажанням – для заявників, які хочуть, щоб їхні інтереси у процесі розгляду заяви представляла інша особа. : Має бути подане доручення. Окрему форму можна отримати у Посольстві.Ця форма не є дорученням для подання документів до Посольства.


  • 8. Роздрукованний Список документів N 1

  • 9. Підтвердження сплати візового збору на Application Portal

  • ^ 10.Зазначте, будь ласка, інші документи, які заявник вважає за потрібне додати до справи:

___________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________



Будь ласка, зробіть відмітку (√) навпроти мети Вашої поїздки у Норвегію та тих документів, що Ви надаєте:

  • ^ I. Відвідання родини

  • II. Туризм

  • III. Відвідання друга/подруги/дівчини/хлопця

  • Анкета В

  • Підписане запрошення від члена родини*

  • Оригінал Гарантійної форми для візитів** з печаткою норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + ксерокопія

  • Документи, які підтверджують родинні стосунки (не обов’язково, якщо заявник подавав ці документи після 2007 року та у даній заяві посилається на ту ж саму запрошуючу сторону і мету поїздки, що й у попередній заяві)

  • Копія сторінок паспорта члена родини, які засвідчують його/її легальне проживання у Норвегії

  • Детальний щоденний маршрут подорожі англійською мовою на окремому аркуші А4, включаючи витрати на подорож та список подорожуючих.

  • Підтвердження броні готелю

  • Анкета В

  • Підписане запрошення від друга/подруги*

  • Оригінал Гарантійної форми для візитів** з норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + ксерокопія

  • Копія сторінок паспорта друга/подруги із штампами про в’їзд/виїзд з України/Біларусі/Молдови

  • IV. Бізнес (ділова зустріч, тренінг, семінар, наукова конференція, релігійна конференція, інтерв’ю, тренінг для моряків, водії і т. д.)

  • ^ V. Культура /Спорт

  • Анкета А

  • Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія) від норвезької компанії з указанням реєстраційного номеру компанії у Реєстраційному центрі підприємств (Brønnøysund Register Centre) та вказуючи мету візиту та термін перебування.

  • Лист англійською мовою від української компанії стосовно мети поїздки і характеру зв’язків з норвезьким партнером.

Додаткові документи для

  • для приватних підприємців:

  1. бізнес-реєстрація + ксерокопія

  2. виписка з банківського рахунку про рух коштів

  3. квартальний звіт

  • для моряків:

  1. ксерокопія посвідчення моряка

  2. ксерокопія трудової угоди

  3. запрошення, що підтверджує необхідність отримання Норвезької шенгенської візи

  • для водіїв вантажних автомобілів:

письмовий запит від національної асоціації перевізників в Україні для здійснення міжнародного автомобільного транспортування із зазначенням мети, тривалості й періодичностіпоїздок


  • 1. Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія). Запрошення має містити настпуну іноформацію: список учасників, контактна інформація запрошуючої сторони, інформація про мету та тривалість заходу. Мають бути задекларовані видатки запрошуючої сторони.

  • 2. Лист англійською мовою від української сторони (організації, клубу, федерації), що містить таку інформацію:

  1. список учасників (ПІБ, дата народження, вид діяльності під час поїздки)

  2. мета та тривалість поїздки.

  3. видатки української сторони.

  • 3.Для учасників поїздки, які не мають історії подорожей, мають бути надані документи, що підтверджують їхню кваліфікацію.

  • 4. Супроводжуючий персонал (лікарі, масажисти, тренери, асистенти, спонсори) має надати документи, що засвідчує їхню професійну діяльність (трудова книжка, диплом про освіту) та спонсорську діяльність.


* В разі відвідання Ісландії: засвідчений нотаріусом оригінал запрошення від Ісландської запрошуючої сторони.


** В разі відвідання Ісландії: надайте підтвердження доходів запрошуючої сторони у вигляді квитанції про заробітну плату або довідки з банку з перекладом на англійську мову. Гарантійна форма у цьому випадку не надається.


ПРОХАННЯ НЕ КУПУВАТИ КВИТКИ ДО ТОГО, ЯК ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ.


1 В папці ”Отримані” цей електронни лист-підтвердження з’являється з темою ”application receipt”.



www.norway.com.ua Revised 2012-02



Схожі:

Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconСписок документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Цей список (2 сторінки) має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із супроводжуючими документами
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconСписок документів для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії
Цей список (2 сторінки) має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із супроводжуючими документами
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Перелік документів, які мають бути подані разом із заявою на отримання дозволу на проживання за сімейними обставинами
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Додаткові документи мають бути надані разом із заявою подавачем особисто. Заявникам настійливо рекомендується зібрати всі необхідні...
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconІнформація про навчання і рівень, на який вас зараховано, а також інформація про тривалість навчальної програми
Список документів, що подаються разом із заявою на дозвіл на проживання для студентів
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconПосольство Королівства Норвегія у Києві Список 4
Норвегії протягом трьох років І одружені з подавачем шонайменше протягом трьох років, можуть подавати заяву на в’їзну візу до Норвегії...
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconПосольство Королівства Норвегія у Києві
Перелік документів, які мають бути надані для заяви на отримання дозволу на проживання за сімейними обставинами
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconІнформація про реалізацію благодійного проекту міжнародний благодійний фонд «україна 3000» четвертий всеукраїнський конкурс благодійних проектів «добро починається з тебе» Тематичний напрямок проекту
Матеріали, подані на Конкурс, мають бути виконані комп’ютерним набором, шрифт Times New Roman
Список документів n 1 для короткотермінової візи (максимум 90 днів) шенґенська віза до норвегії, ісландії нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою iconУгорська транзитна віза
При відкритті візи лише дітям або пенсіонерам вартість послуг без консульського збору становить 250 грн
Додайте кнопку на своєму сайті:
Документи


База даних захищена авторським правом ©zno.znaimo.com.ua 2000-2014
При копіюванні матеріалу обов'язкове зазначення активного посилання відкритою для індексації.
звернутися до адміністрації
Документи